1 februari – Rituals, pizzarette en The Big Picture

image

Bijna zondagmiddag. Wentelteefjes en een plog in elkaar zetten.

image

Per ongeluk blijf ik weer veel te lang achter de pc zitten en besef plotseling dat ik nu nog maar een half uur heb om me te douchen en klaar te maken voor een eetdate. Ik douche met deze bodyscrub van Rituals.

image

En smeer mijn droge winterhuid daarna royaal in met bodycream.

image

Iemand staat hier een grote lading pizzabodems voor te bereiden.

image

Want we gaan pizzaretten. Of zoiets.

image

Ik vind deze servetten super!

image

En het pizza’s bakken ook. De combi roomkaas, ui, prei en veel knoflook heeft mijn voorkeur.

image

De bodems zijn nog lang niet op maar onze buiken zijn echt vol. Erg gezellig dit!

image

Divorce mis ik vanavond maar ik speel wel mee met The Big Picture. Tof om zo mee te kunnen spelen met een programma op tv! Later probeer ik ook nog een stukje Superbowl te kijken maar helaas slaag ik daar niet echt in en val ik als een blok in slaap. Tot morgen!

This entry was posted in Plog and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *