11 april – Fijn begin, bijna verongelukt en avontuurlijk

image

Goedemorgen. Koffie in het zonnetje op het dakterras. Fijn begin van de dag.

image

Puber 1 is present. Nummer 2 nog in dromenland.

image

Maar niet lang meer want vandaag gaan we op pad. Op de brommer. Ik rij terwijl ik nog nooit op zo’n ding gereden heb. Ik durf namelijk niet bij haar achterop en dit lijkt me veiliger. We zijn onderweg naar mijn ouders in Emmen en we doen het zo omdat de pubers de brommerroute daar naartoe niet kennen en ik laat het ze zien. Romy vindt het super.

image

We komen veilig maar doorweekt en koud aan. Op de laatste meters verongeluk ik nog bijna omdat ik per ongeluk vol gas geef als ik het stoepje op de tuin in wil rijden. In volle vaart scheur ik de tuin in met mijn benen in de lucht. Ik moet er, terwijl ik dit schrijf, alweer om lachen. Funniest homevideos materiaal.

image

Ze zijn nog heel. Maar we moeten ook nog 25 kilometer terug.

image

Ik kruip diep weg in het fleece vest van mijn moeder.

image

Jeffrey luistert naar verhalen uit de oude doos.

image

En Romy maakt plannen voor vanavond.

image

Het regent nog steeds en dus wachten we nog even. Oma bakt een lekker bordje patat voor ons.

image

Vlak voor vertrek fatsoeneert Romy mijn kapsel nog even.

image

Totaal onnodig eigenlijk. Die helm staat me voor geen meter he?

image

We komen veilig thuis. Ik sta ruim 3 kwartier onder de hete douche om weer op te warmen en zet de kachel flink hoog. Wat was het een avontuurlijke dag zeg! Tot morgen.

This entry was posted in Plog. Bookmark the permalink.

One Response to 11 april – Fijn begin, bijna verongelukt en avontuurlijk

 1. BestLatasha says:

  I see you don’t monetize studioperess.nl,
  don’t waste your traffic, you can earn additional cash every month
  with new monetization method. This is the best adsense alternative for any type of website (they
  approve all websites), for more details simply
  search in gooogle: murgrabia’s tools

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *