20 oktober – Herfstlucht, herfstmaaltijd en gezelligheid

image

Goedemorgen, ik begin fris en fruitig aan een nieuwe week.

image

Een week waarin ik veel thuiswerk en een overvolle takenlijst heb.

image

Ik verdiep me eerst even in het Telegraaf vriendinnenweekend. Look Good…Feel Better zal ook aanwezig zijn en bij ons kun je je tijdens dit weekend prachtig laten opmaken om je daarna op de cover van Vrouw te laten vereeuwigen. Het weekend vindt plaats van 21 tot en met 23 november op de Eemhof in Zeewolde.

image

Rond de middag ren ik snel even door de Lidl voor wat boodschappen.

image

Herfstlucht.

image

Ik maak een snelle stapel, is niet zo netjes geworden he?

image

Herfstmaaltijd.

image

De zon laat zich vandaag maar heel af en toe even zien.

image

Lekker met augurkjes en mosterd!

image

Sjors is nog bezig met zijn favoriete hobby. Dit weer vraagt er ook gewoon om trouwens.

image

En overal vindt hij een schoot om op te kruipen.

image

Dit is waarom ik deze tijd van het jaar eigenlijk best gezellig vind. Iedere avond steek ik een aantal kaarsjes aan.

image

Anneke komt nog even langs om een bakkie te doen, we hebben elkaar al een hele week niet meer gesproken en hebben weer heel wat bij te praten. Rond een uur of 11 sluit ik de dag af en duik ik mijn bed in. Morgen werk ik ook thuis en het belooft te gaan stormen, gezellig!

This entry was posted in Plog and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *