21 augustus – Dozen, salon en spaghetti

image

Dit is hoe de ochtenden hier in huis beginnen. Met koffie en een telefoon.

image

Als iedereen de deur uit is kan ik ook vertrekken. Ik ga naar Dalfsen.

image

Naar de ouders van Cynthia van MissLipgloss om de spullen te halen die ze aan LGFB doneert. Ik haal ze hier omdat dit gemakkelijker is aangezien Cynthia midden in het centrum van Zwolle woont. Na het inladen drinken we nog een kopje koffie en knuffel ik even met Chubby.

image

Thuis laad ik de dozen snel uit en rij ik door naar de salon.

image

Waar we Alysha weer wat blonder maken.

image

Je zou het niet zeggen maar het was gezellig druk vanmiddag.

image

Plop, daar is de maaltijd van vandaag alweer. Spaghetti met spekjes en roomsaus en een flinke lading spinazie.
image

Ben je er klaar voor Sjors?

image

Natuurlijk, geef gas want ik wil graag naar school !

image

Helemaal hyper was ie. Net als alle andere honden, ze hadden alleen oog voor elkaar en niet voor hun baasjes. Ze hadden elkaar vanwege de vakantie ook zo lang niet gezien. Volgende week beter je best doen Sjors !

This entry was posted in Plog and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *