25 januari – mijn mood, ballerina’s en workshops visagie

image

Ik slaap vandaag lekker lang uit en dit is de mood waarin we de rest van de dag verkeren.

image

Ik gooi alle ingrediënten voor de erwtensoep in de slowcooker en de rest van het werk wordt de komende uren voor me gedaan.

image

Bij Zeeman kocht ik gisteren deze warme en hippe ballerina’s/pantoffels.

image

Helemaal alleen thuis met fudge op de bank. Beter dan dit wordt het niet.

image

De lippenbalsem van Burt’s Bees die ik uitkoos bij Kruidvat. Deze bevat granaatappelolie, maakt mijn lippen erg zacht en geeft een heel klein beetje kleur.

image

Ik maak foto’s van producten en deze wil ik gaan gebruiken op de website van de salon. Helaas is het licht niet geweldig maar omdat ik geen lampen heb moet ik het er maar mee doen.

image

De pagina waarvoor ik de foto’s maak zet ik dan ook maar meteen online. Vanaf nu is het ook mogelijk mij te boeken voor een leuke en leerzame workshop huidverzorging en visagie. Alle info vind je hier.

image

De erwtensoep is gelukt en mijn kom is leeg. Dan maar een foto van de twee crackers die ik er nog bij wilde eten maar die niet meer in mijn buik passen. Het groene is trouwens de guacamole die ik gisteren maakte. Beetje donker geworden.

This entry was posted in Plog. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *