25 november – I Love Beauty, Dokkum en the september issue

image

Ik heb een heerlijke nacht achter de rug, bijna 8 uur lang in een ruk doorgeslapen.

image

Ik besluit aan tafel in de woonkamer te blijven zitten om te werken. Mijn werkkamer staat nogal vol met spullen die dit weekend nodig zijn voor I Love Beauty in Zwolle.

image

Mijn laptop is nog steeds een drama en ik krijg maar geen vat op het virus dat erop zit. Binnenkort misschien maar eens helemaal leeg gooien.

image

Ik begin alvast met opruimen. Al mijn foto’s gaan naar de externe harde schijf.

image

Op Facebook kom ik deze foto tegen van een vrijwilligster die bij de workshop in Dokkum aanwezig is vandaag.

image

Ze vieren er een feestje want de workshops worden er al 5 jaar lang gegeven!

image

Maar helaas is de vreugde van korte duur. In de middag verschijnt dit bericht in het nieuws. Het ziekenhuis heeft het al heel lang moeilijk en de afgelopen tijd zijn er helaas al veel banen verdwenen. Ik hoop van harte voor alle werknemers en inwoners van Dokkum en omstreken dat het ziekenhuis mag blijven bestaan.

image

Na een paar uur mails beantwoorden en planningen maken hou ik het voor gezien.

image

We bereiden ons alweer voor op de tenniscompetitie in het voorjaar. De inschrijving moet voor 1 december gedaan zijn maar het voorjaar mag van ons nu wel al beginnen.

image

Romy en ik kijken samen naar “The september issue”, een documentaire op Netflix die gaat over Vogue en Anna Wintour. Ik had hem al eens gezien en omdat Romy graag iets met mode wil gaan doen is dit natuurlijk een must see. Tot morgen!

This entry was posted in Plog and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *