3 februari – Nieuwe dag, LA en nepvlees

image

Een nieuwe dag,  nieuwe ronde, nieuwe kansen.

image

Mijn computer was niet afgesloten en als ik aan mijn bureau schuif zie ik dat Romy wat oude foto’s gevonden heeft. Ik denk dat de kinderen hier een jaar of 8 waren. We waren rond kerst en oud en nieuw op vakantie in Californie en ze moesten in LA op de walk of fame natuurlijk op de foto met de ster van een beroemdheid.

image

Gaat nog niet zo lekker vandaag. Thee dan maar?

image

Ik nestel mezelf in de warme woonkamer met een dekentje op de bank. Met de laptop op schoot kan ik zo ook prima werken.

image

Ondertussen houdt Sjors de wacht.

image

Ik zet een maaltijd in elkaar. Spinazie en nepvlees.

image

Ik heb het afwisselend warm en koud, mijn hoofd bonkt en m’n buik doet zeer. Mijn bed is de fijnste plek op dit moment en het allerfijnste is het gezelschap dat ik daar krijg. Tot morgen!

This entry was posted in Plog and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *