30 oktober – Kunstgrepen, promotie en een aangifte

image

Mijn laptop heeft mazzel dat ik vandaag heel geduldig ben want hij heeft er alweer geen zin in. Met wat kunstgrepen krijg ik het internet toch aan de praat en lukt het om nog wat te werken.

image

Na de middag bereid ik de workshop voor die we vanaf 4 uur gaan geven. Het wordt een speciale.

image

Alles ingepakt dus ik ben er klaar voor.

image

Alleen nog even wachten op mijn taxi. Mijn auto is verdorie nog steeds bij de garage en ik mis haar enorm. Gelukkig mag ik vandaag met een van de vrijwilligsters meerijden.

image

Alles staat klaar en we kunnen van start.

image

We geven een promotieworkshop in het ziekenhuis in Emmen. Deze is bedoeld voor alle personeelsleden die te maken hebben met oncologiepatienten. Vandaag ervaren zij zelf hoe het is om een workshop te volgen in de hoop dat ze hun enthousiasme over zullen brengen op patiënten.

image

Stap voor stap.

image

Met ook uitleg over pruiken.

image

En als we klaar zijn mogen de dames de koffer weer in.

image

En sluiten wij af met soep en een broodje.

image

Moe maar voldaan verlaten we het ziekenhuis.

image

Dag olifant, tot een volgende keer.

image

Deze mag weer af.

image

Op het nippertje bedenk ik me dat ik dit nog moest doen, omg. Op de website lees ik echter dat er een storing is en ik nog tot 4 november de tijd krijg om de btw aangifte in te dienen. Ik doe het toch maar nu, kan ik met een gerust hart gaan slapen. Welterusten!

This entry was posted in Plog and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *