4 september – Heftig spul, hoorapparaat en frikadellen

image

Mijn dag begon met scherven. Die brengen geluk. Toch?

image

Af en toe gebruik ik dit om de vocht-en weervlekken uit de voegen van de tegels in de badkamer te krijgen. Erop spuiten, in laten werken, afspoelen en klaar. Wel even flink ventileren want het is heftig spul.

image

Zij bleef thuis vandaag, ze heeft alweer een paar dagen oorpijn maar pas in oktober een nieuwe afspraak bij de KNO arts.

image

Samen een beschuitje eten.

image

En dan staan we ineens hier. Ik belde en we mochten langskomen.

image

Bij de KNO arts. In 2002 onderging Romy een operatie aan haar oor en sindsdien kan het oor zichzelf niet meer schoonhouden en moet dat in het ziekenhuis gebeuren. Als de periodes tussen de schoonmaakbeurten te lang zijn krijgt ze oorpijn zoals nu. Die tijd tussen behandelingen varieert van ongeveer 3 maanden tot een half jaar.

image

Je bent toch niet zenuwachtig he?

image

Hier is ze blij. Oor is schoon en de KNO arts heeft haar beloofd dat ze haar gehoor nog een keer gaat testen om te zien of een hoorapparaatje voor haar nuttig zal zijn. Romy is vrijwel doof aan het oor en het lijkt haar geweldig er toch iets mee te kunnen horen. Niet te hard juichen schat, eerst de test afwachten.

image

De boodschappen. Vandaag hebben we zin in soep met brood.

image

Hè Sjors. Ga je mee?

image

We zijn er bijna, goed je best doen op school he?

image

Hij bakt er niks van vanavond een negeert mij zelfs compleet. Sjors is verliefd op Senna en heeft geen oog meer voor het vrouwtje en de snoepjes die ik voor zijn neus houd ruikt hij niet eens. Volgende week neem ik frikadellen mee. Tot morgen!

This entry was posted in Plog and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *