6 december – Rustig, in vorm en mosterdsoep

image

Sinterklaas is het land weer uit dus zijn de donkere dagen voor kerst weer begonnen. Hier en daar zie ik op Facebook al kerstbomen verschijnen maar daar wacht ik nog even mee. Voordat ik de weekend boodschappen kan gaan halen moet er eerst even getankt worden.

image

Bijzonder, het is al rond enen en het is erg rustig in de supermarkt. De caissière vraagt zelfs aan haar collega of ze de deur per ongeluk op slot gedaan heeft.

image

Ik ruim de boodschappen op en drink een kop koffie op het dakterras. Deze moet ook nodig wat gefatsoeneerd worden en dus maak ik het even weer netjes. Ik maak hier trouwens echt het hele jaar door gebruik van want ik rook en dat doe ik niet binnenshuis.

image

Ik maak een snelle maar erg lekkere lunch voor mezelf en de pubers.

image

Het is een wrap met wat heksenkaas (de goedkope versie van de Aldi), zalm en rucola. Vooral favoriet bij Romy.

image

Onderweg naar de tennisvereniging. De witte wieven hangen al boven het grasveld.

image

Anneke en ik zijn in vorm vandaag, het gaat lekker en we winnen weer eens een wedstrijd. Goed voor ons zelfvertrouwen.

image

Deze hebben we dan ook wel verdiend vinden we.

image

De mijters moeten deze week worden vervangen door kerststerren.

image

Ik eet mosterdsoep met wat brood en hang de rest van de avond op de bank. De kinderen zijn er beide niet en ik heb het rijk alleen. Genieten. Tot morgen!

This entry was posted in Plog and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *