6 februari – Frisser en fruitiger, bijna feest en verkocht

image

Goedemorgen. Ik hoop weer wat frisser en fruitiger te zijn vandaag.

image

Voor het eerst in dagen weer naar buiten. Brrrrrrr wat is het koud!

image

We halen boodschappen. Onder andere dit want het is bijna feest.

image

De rest van de berg. Moet allemaal weer van de band in de kar, uit de kar in de auto en uit de auto weer in huis. Ik doe het maar het gaat nog niet zo gemakkelijk. Die paar dagen ziek zijn hebben me geen goed gedaan.

image

Zij doen me wel goed want ze komen als verrassing zomaar langs op vrijdagmiddag!

image

En slepen me nog even mee naar een winkel vol gekke kleding.

image

We passen van alles en het een is nog leuker als het andere.

image

Uiteindelijk gaan we voor deze. Volgend weekend barst Carnaval weer los in Ter Apel en wij zijn er klaar voor.

image

Vrijdagavond eten. Quesadillas.

image

Gewoon in de pan op een laag vuurtje. Dan worden ze het lekkerst. Vind ik dan hè?

image

Aan het einde van de dag nog een leuk nieuwtje. Mijn niet meer te vertrouwen auto is verkocht! Binnenkort krijg ik mijn nieuwe en die zal ik natuurlijk showen en ik ben blij dat ik mijn oude bak kwijt ben. Tot morgen!

This entry was posted in Plog. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *