666 Park Avenue

Nu Gossip Girl in de USA aan haar laatste seizoen begonnen is, zijn de producers inmiddels alweer verder gegaan met hun volgende tv serie.

666 Park Avenue speelt zich af in het luxueuze Drake gebouw aan Park Avenue in New York waar allerlei enge en onverklaarbare dingen gebeuren. Jane en Henry verhuizen naar een appartement in dit prachtige gebouw, worden aangesteld als beheerders maar ontdekken al snel dat er iets niet helemaal klopt.
Hebben de eigenaren van het gebouw (Terry O’Quinn) en zijn vrouw (Vanessa Williams) hier misschien iets mee te maken ? Spullen verdwijnen en overleden huurders worden weer tot leven gebracht en jagen de bewoners de stuipen op het lijf. Was het wel zo’n goed idee om hier te gaan wonen ? Jane (Rachael Taylor) twijfelt hieraan terwijl haar man Henry (Dave Annable) nog steeds ontzettend blij is met hun mooie appartement op een van de mooiste locaties in NY.

666 Park Avenue is dus wel een iets ander soort serie dan Gossip Girl en wordt op dit moment uitgezonden in de USA door ABC. Toen ik afgelopen zomer in NY was kwamen we langs de set en ik hoop dat de serie ook in NL uitgezonden gaat worden !

This entry was posted in Lifestyle. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *