7 april – Huilen, paaschocolade en wit en bruin

image

Dit is hoe mijn aanrecht eruit ziet nadat ik er een dag geen aandacht aan geschonken heb. Om te huilen. Ik werk het snel weg.

image

Daarna voer ik de uitslagen van de gespeelde wedstrijden in op de site van de KNLTB. Na dag 1 zijn we koploper in de competitie en we hebben een krappe week tot de volgende speeldag om ervan te genieten.

image

Ik werk de hele ochtend aan mijn bureau en pak rond de lunch mijn spullen in om ergens anders te gaan werken.

image

Romy heeft rijles op de scooter en moet later vanmiddag rijexamen doen. Ik breng haar naar de rijschool en omdat ik geen zin heb om steeds heen en weer te rijden werk ik in de middag aan tafel bij mijn ouders thuis. Heel fijn want mijn moeder heeft gelukkig nog niet alle paaschocolade opgegeten en ik mag de schaal leegmaken zegt ze.

image

Dat deed ik niet. Om 4 uur rij ik richting het CBR in Emmen om mijn dochter op te wachten.

image

Dat duurt nog even en ondertussen zit ik hier flink duimen te draaien.

image

In totaal heeft ze vandaag inclusief de laatste les bijna 3 uur rondjes gereden. Als ze terug is heeft ze het wel gehad geloof ik want de scooter parkeert ze gewoon ergens midden op het plein. Daarna gaan er 2 duimen omhoog want ze is geslaagd!

image

De eerste selfies met helm worden geschoten.

image

Na de chocolade van zostraks kan deze caloriebom er ook nog wel bij.

image

Mooi plaatje hoor. Voor mijn gemoedsrust is dit echter niet zo mooi.

image

We eten wit met bruin. Aardappelpuree met bloemkool en een visschnitzel.

image

Om de bloemkool en vislucht te verdrijven steek ik mijn Yankee Candle aan. Ik duik vanavond lekker vroeg in mijn bed, tot morgen!

This entry was posted in Plog. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *