9 december – Re-Construct, soto en Lathina

image

Goedemorgen. Zonder kan ik niet starten.

image

Ik ruim op. Probleem is alleen dat ik de dozen nergens anders kan stallen en ze dus gewoon op mijn werkkamer blijven staan.

image

Een sample van de Re-Construct van BDR. Het is een behoorlijk volle crème geschikt voor de gevoelige en droge huid. Ik smeer er een beetje van op mijn nagelriemen die kapot en gevoelig zijn door de kou van de afgelopen dagen. Ik zal je binnenkort vertellen of het iets deed.

image

Even langs mijn Jumbo voor wat boodschappen. Heb je de nieuwe commercial al gezien trouwens? Ik vind het een toffe actie.
De laatste weken is er bijna geen frisdrank meer gekocht en drinken we deze ice tea ranja. Normale ranja vind ik echt vies maar deze is top.

image

Verder alleen maar gezonde dingen. Toch?

image

Ik sta al vroeg achter de pannen want ik heb zin in Soto.

image

De charme van mijn oude huisje. De ramen beslaan door het gekook in de keuken.

image

Maar de soto is gelukt en smaakt heerlijk.

image

Aan het begin van de avond vertrek ik met Anneke richting Veendam. We gaan naar Remake waar vanavond en morgenavond gezellige avonden zijn om alvast in de kerststemming te komen.

image

Mooie binnenkomer.

image

Echt prachtige spullen verkopen ze hier.
image

Die eland, die wil ik!

image

Koper in je interieur is ook helemaal hot tegenwoordig.

image

In het pand naast Remake vindt de modeshow van Lathina plaats, de winkel waar Gea werkt. Natuurlijk gaan we kijken. In dit pand bevindt zich trouwens een B&B en als je nog eens een nachtje Veendam wilt doen is dit een aanrader.

image

Na de modeshow kletsen we nog even bij met Gea een als ik thuiskom duik ik in mijn warme pyjama en badjas. Het was een prima dag, tot morgen!

This entry was posted in Plog and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *