Mijn favoriete beautyproducten

Al heel lang heb ik een aantal favoriete make up en beautyproducten die ik natuurlijk graag met jullie deel:

Een paar jaar geleden ontdekte ik tijdens een vakantie in Amerika het merk Bare Minerals (Bare Escentuals) en sindsdien gebruik ik eigenlijk nooit meer een normale foundation. De minerale poeder is gemaakt van pure mineralen, heeft een SPF 15 en ziet eruit als een poeder maar werkt als een foundation en smelt op de huid. De poeders dekken erg goed, en het grote voordeel is dat ze geen conserveringsstoffen e.d. bevatten en de kleur is in de zomer en de winter erg gemakkelijk aan te passen door 2 kleuren met elkaar te mengen.

Vorig jaar kreeg ik een prachtig dieprode lipstick van Chanel cadeau en ik ben nog nooit zo zuinig op een lipstick geweest als op deze. De rode kleur blijft lekker lang zitten en bovendien vind ik de huls gewoon prachtig !

De Chubby Stick van Clinique zit altijd in mijn handtas en is een combi tussen een lippenbalsem en een lipstick. Het verzorgt mijn droge lippen in deze koude maanden en geeft ook nog eens een leuk kleurtje. Ik heb hem in de kleur super Strawberry.

De 7 Day Scrub Cream van Clinique ontdekte ik een tijd geleden doordat ik een mini size cadeau kreeg en sindsdien gebruik ik geen andere gezichtsscrub meer. Ik masseer de scrubcream voorzichtig in mijn huid voordat ik onder de douche stap en spoel de restanten vervolgens gemakkelijk af. De scrubcream zorgt er niet alleen voor dat alle dode huidcellen verdwijnen, puistjes en meeeters krijgen zo ook minder kans.

Estee Lauders’ Daywear heeft een prominent plaatsje op mijn plankje met beautyproducten en ik gebruik deze dagverzorging ook al heel lang. Op dit moment staat het tubetje Daywear Sheer Tint Release ernaast, deze zorgt ook nog eens voor een mooie gloed op mijn huid. Bovendien ruiken beide producten gewoon heerlijk !

Ik heb verschillende serums van Estee Lauder die ik allemaal gebruik, maar de Advanced Night Repair is wel mijn favoriet. Na de avondreiniging een lekkere hoeveelheid op mijn gezicht, hij trekt lekker snel in en ik kan heerlijk fris en fruitig mijn bedje in. Enig minpuntje is de geur, die had van mij wel zoals die van de Daywear mogen zijn.

Mijn favoriete producten zijn gewoon bij de parfumerie verkrijgbaar, Bare Minerals is o.a. te koop bij Sephora of bij diverse webwinkels.

Wat zijn jouw favoriete beautyproducten ?

This entry was posted in Beauty, Plog and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *