Clinique Even Better Eyes – Dark Circle Corrector

20130226-142050.jpg

Sinds september vorig jaar is dit fijne tubetje verkrijgbaar, Even Better Eyes van Clinique.
Even Better Eyes is een fijne en zachte getinte oogcreme die de zichtbaarheid van donkere kringen vermindert en toekomstige verkleuringen tegen gaat. Vitamine C en moerbeiwortel helpen de donkere verkleuring tegen te gaan en cafeïne en groenethee-extract kalmeren en beschermen de huid. Even Better Eyes heeft een versterkende werking door extract van Siegesbeckia Orientalis, deze gaat de natuurlijke afbraak van collageen tegen. Linolzuur en cholesterol zorgen voor goede vochthuishouding waardoor de huid zachter voelt en voller oogt. En Wei-eiwitten tenslotte zorgen voor de aanmaak van natuurlijk collageen waardoor de dunne huid rond de ogen steviger wordt.

20130226-155308.jpg

De crème is verpakt in een tubetje van 10 ml en is geschikt voor alle huidtypes. Het tubetje heeft een fijne applicator waarmee je de crème aan kunt brengen. Deze applicator werkt tijdens het aanbrengen verkoelend en laat wallen verdwijnen. Omdat de crème erg geconcentreerd is ben je er maar een heel klein beetje van nodig, ik adviseer bij een oogcreme altijd de hoeveelheid ter grootte van een rijstkorrel te nemen. Als je teveel oogcreme aanbrengt kan dit vervelend gaan voelen en bovendien blijft je oogmake-up dan niet zo lang houdbaar.

Na het aanbrengen klop je de crème voorzichtig in de huid, zorg ervoor dat je niet teveel huidverschuivingen veroorzaakt want dit zorgt juist voor de vorming van lijntjes en rimpels. Het inkloppen van de crème in de huid kun je het beste doen met je ringvinger omdat dit de vinger is waar je automatisch het minst kracht mee zet. Het kloppen zorgt ook voor een snellere afdrijving van eventuele vochtwallen onder je ogen.

De crème kost € 36,- en is o.a. verkrijgbaar bij Douglas.

This entry was posted in Plog and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *