Croatia, here we come !

 

 

Nog een paar weekjes werken en dan is het zover, vakantie !! Vorig jaar maakten we een reis langs de oostkust van Amerika en reden we in 2 weken van New York naar Key West. Omdat we zo’n reis budgettair gezien niet ieder jaar kunnen maken blijven we dit jaar iets dichter bij huis en gaan we kamperen in Kroatië !

Op camping Polari in Rovinj staat er een tent voor ons klaar en loopt onze relatie geen gevaar omdat we deze samen nog moeten bouwen en bovendien kunnen we direct aan onze vakantie beginnen.

Jaren geleden was ik er al eens met mijn ouders op vakantie, ik kan me eigenlijk alleen die vervelende zee egels op de zeebodem maar herinneren. (ik sprong uit de boot bovenop zo’n akelig beest.) Om alvast helemaal in stemming te komen zocht ik alvast wat mooie plaatjes van Rovinj, I can’t wait !

Ben jij al eens in de buurt van Rovinj op vakantie geweest en heb jij nog leuke vakantietips voor me ? 

 

Bron foto’s: Pinterest

This entry was posted in Plog and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *