Deze week gelezen…

Ik geef het toe, ik ben een tijdschriftenjunk. Wanneer ik in de supermarkt mijn boodschappen haal, gaat er regelmatig en tijdschrift mee in mijn wagentje. Graag laat ik jullie zien welk tijdschrift ik deze week las:

Fab

Fab kwam op 24 april jl. voor het eerst uit en zal in 2012 in totaal zes keer verschijnen. Het blad richt zich op ‘sprankelende vrouwen van 35-49 jaar die het leven elke dag vieren.’ Fab wordt gemaakt onder leiding van Claudia Straatmans, die je misschien ook kent als hoofdredacteur van Cosmopolitan.

Deze Fab is het tweede nummer, en ik kocht deze nadat ik ontzettend van het eerste nummer genoten had. In deze editie onder andere het artikel “de grote doorstart” over 40+vrouwen die een doorstart durfden te maken en gingen voor een totaal nieuwe carriere of juist verdieping vonden in hun huidige. Erg inspirerend en het bewijs voor het feit dat je ook op je 40e nog niet “uitgegroeid” bent !

Verderop in het nummer een ontzettend leuk interview van Marion Pauw met Nada van Nie, waarin ze onder andere spreken over de liefde, familie, werk, uiterlijk, gezondheid en seks. Nada praat in dit interview openhartig over haar scheiding van voetballer Bryan Roy in 2008, haar ideae man en of ze geworden is wie ze graag wilde zijn.

 

Afgelopen week las ik op verschillende websites ook het bericht over een onderzoek in Engeland (gepubliceerd in de Daily Mail), waarin 70% van de tweeduizend ondervraagde vrouwen vind dat je je boven je veertigste niet meer in een bikini aan het strand of bij het zwembad mag vertonen. Dat dit natuurlijk klinkklare onzin is, bewijst het artikel waarin Fab je laat zien welke bikini bij jouw figuur past.

Tot slot in dit nummer van Fab ook nog een kort fragment van eerste deel van de trilogie “50 tinten grijs” van de engelse schrijfster E.L. James. Ik had er al veel over gehoord, maar heb haar boeken tot nu toe nog niet gelezen. Ik heb het fragment gelezen en besloten dat ik beide delen die nu als digitaal boek zijn uitgekomen bij Bol.com, op mijn Ipad ga downloaden om ze in de vakantie te gaan lezen. Nu moet ik me alleen de komende 4 weken gaan inhouden om niet alvast stiekem in het boek te gaan beginnen….

Fab no.3 ligt op 26 juli in de winkel.

 

 

This entry was posted in Plog and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *