Geurige vuilnis

Afvalzakken worden in ieder huishouden in Nederland gebruikt, maar vanaf nu heb ik heel speciale ! Anders dan die saaie grijze zakken in mijn vuilnisbak, deze zijn namelijk lila……

Ze schijnen al een tijdje verkocht te worden bij Action, maar eerlijk gezegd waren ze me nog nooit opgevallen. Het merk 2B Fresh lanceerde ze al een tijdje geleden en nu zijn ze voor een klein prijsje te koop. Ik heb ze onmiddelijk meegenomen en thuis uitgeprobeerd. Qua dikte zijn ze prima, niets irritanter dan een afvalzak die scheurt als je hem uit je afvalemmer haalt. Deze doet dat dus niet en heeft bovendien een treksluitband waarmee je de volle zak gemakkelijk af kunt sluiten en je dus gesmeer in je container voorkomt. De afvalzakken zijn, behalve in lila, ook in een fris groen kleurtje te koop. Behalve de kleur heeft deze afvalzak nog iets bijzonders, ze zijn geparfumeerd !
De lila afvalzak heeft een lavendelgeurtje en de groene ruikt naar limoenen.


Lavendel vind ik heerlijk ruiken, en ook deze afvalzak heeft een aangenaam geurtje. Wanneer ik mijn neus in een “limoenzak” steek weet ik niet zo goed wat ik ruik, maar lekker is het in ieder geval niet !
De groene zakken liggen dus op dit moment nog ongebruikt in mijn voorraadkast en zal ik zeker niet nog eens gaan kopen, maar van de lila afvalzakken heb ik al een nieuwe voorraad gehaald.
Ze zijn verkrijgbaar in 2 verschillende maten, namelijk in 20 liter (15 stuks voor je kleine pedaalemmer) en 60 liter (10 stuks voor je grote afvalemmer) en kosten € 0,95 bij de Action.

This entry was posted in Plog. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *