Help, rimpels !

Wat doe jij om je huid goed te verzorgen ?

Wanneer je al jong begint met het ‘s ochtends en ‘s avonds reinigen van je huid en een dag- en nachtcreme gebruikt, zul je vanzelf het verschil gaan zien met leeftijdsgenoten die dat niet doen.
En daarmee bedoel ik niet het verschil na een paar weken maar je moet het zien als een investering in de toekomst van je huid. Bij veel dames van rond de vijftig jaar zie ik het verschil heel duidelijk, zij die hun huid altijd goed verzorgd hebben zijn nu in het bezit van een gladdere huid met duidelijk minder diepe lijntjes en rimpels.

Over rimpels kun je tegenwoordig op het internet veel informatie vinden, hoe voorkom je ze en hoe laat je ze als sneeuw voor de zon verdwijnen ?
Allereerst is het wel belangrijk te melden dat iedereen op een gegeven moment rimpels zal krijgen, de een iets vroeger dan de ander, (erfelijkheid, voedingsgewoonten en natuurlijk huidverzorging spelen hierbij een grote rol) en daar kan geen anti-rimpelcreme iets aan doen.
Daarom is de benaming van deze cremes ook niet helemaal juist, ik noem ze daarom ook liever anders maar goed….

Wanneer je eenmaal in het bezit bent van een paar rimpels en je wilt er vanaf, mogelijkheden genoeg !
Een goede eerste stap is de aanschaf van reinigingsprodukten en een dag- en nachtcreme die bij jouw huidtype passen. Neem daarbij eventueel een goede oogcreme of een serum en je bent al een eind op de goede weg.
Botox en allerlei andere vulmiddelen lijken op elke hoek van de straat verkrijgbaar te zijn, chemische peelings en laserapparatuur wachten op je, maar laat je vooral goed voorlichten door de verschillende experts.

Mijn boodschap: Begin op tijd met smeren, schoonmaken, beschermen en ‘s nachts voeden en begin zo rond je dertigste met het gebruik van anti-verouderingsprodukten en oogcreme’s, je zult het resultaat uiteindelijk zeker in de spiegel zien !!

This entry was posted in Beauty. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *