Holiday Essentials

20120731-185740.jpg

Ik ga op vakantie en neem mee…..een heleboel ! Over een paar dagen stap ik het vliegtuig in om 2 weken rond te gaan reizen in de USA, en ik heb er zin in !
Ik heb me dit keer voorgenomen om mijn koffer niet te vol te pakken zodat ik ruimte genoeg overhoud om flink te kunnen shoppen. Desondanks neem ik natuurlijk wel de meest nodige dingen mee, waaronder mijn favoriete beautyprodukten.

Voor onderweg neem ik mijn see-trough toilettassje mee, deze kocht ik alweer een paar jaar geleden en doet nog steeds prima dienst als ik met het vliegtuig reis. Hierin gaat bijvoorbeeld een oogpotlood en mascara en natuurlijk mijn Rose Salve van C.O. Bigelow. De Rose Salve lijkt qua gebruiksmogelijkheden erg op de Eight Hour Cream van Elizabeth Arden, maar hij ruikt veel lekkerder. Ik gebruik de Rose Salve als lippenbalsem en voor droge plekjes op mijn huid en soms zelfs als verzorging voor mijn nagelriemen. Ik heb inmiddels op verschillende plekken in huis deze potjes liggen en ga dus zeker niet zonder op reis. Verder zit er in mijn toilettasje een pakje cosmeticadoekjes van Essence, supergoedkoop en erg handig om onderweg als verfrissingsdoekjes te gebruiken.

Shampoo, conditioner en douchegel neem ik in miniverpakkingen mee. Deze miniverpakkingen zijn natuurlijk niet voldoende voor 2 weken vakantie maar ik vind het altijd erg leuk om in het buitenland shampoos e.d. te kopen van merken die we hier niet kennen en dus ben ik voor de eerste dagen niet meer nodig dan de kleine flesjes. Voordeel is ook dat ik niet bang hoef te zijn dat grote flessen gaan lekken in mijn koffer.Voor mijn haar gebruik ik behalve shampoo en conditioner alleen af en toe een droogshampoo. De laatste tijd koop ik altijd die van Batiste omdat ik die het beste vind. Deze droogshampoo laat geen witte waas achter in mijn haar en ik gebruik de shampoo eigenlijk vooral omdat deze mijn haar een lekker stevige textuur geeft. Eigenlijk hetzelfde als wanneer ik er haarlak inspuit, ik doe dat alleen maar om wat meer volume te krijgen maar het maakt het haar natuurlijk ook hard. Droogshampoo doet dit niet, laat mijn haar er fris uitzien en zorgt voor wat meer stevigheid en volume. Verder vind je in mijn toilettas natuurlijk ook zonneprodukten, van spf 20 tot spf 50 speciaal voor mijn gezicht en een lekkere aftersun. Behalve dag- en nachtcreme neem ik ook nog mijn favoriete gezichtsscrub, de 7 day scrub cream van Clinique, mee. In dit geval ook in een gemakkelijke miniverpakking zodat ik niet de grote tube mee hoef te nemen. Deze srub gebruik ik gemiddeld 1x per week. Ik spoel de restanten onder de douche gemakkelijk van mijn gezicht en wat overblijft is een heerlijk zachte huid. De korreltjes in de srub zijn heel erg fijn en dat vind ik voor mijn gezicht wel prettig.

Ik zal tijdens mijn vakantie vast nog wel ontdekken dat ik iets vergeten ben, gelukkig zijn er in de USA voldoende leuke parfumeriezaken waar ik de mooiste en lekkerste produkten kan kopen, denk je niet ?

This entry was posted in Beauty, Plog and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *