Moleskine

20130221-221532.jpg

Mijn Moleskine notitieboekje is bijna volgeschreven en dus moet ik binnenkort eigenlijk een nieuwe aanschaffen. Dat ik dat nog niet gedaan heb heeft te maken met het feit dat ze redelijk duur zijn, voor een notitieboek betaal je namelijk € 14,95.

In de AppStore kwam ik een leuke app tegen die ik een tijdje geleden al installeerde, tot nu toe had ik er nog niets mee gedaan. Vandaag ben ik de app toch maar even gaan testen, misschien is het best een optie om deze te gaan gebruiken in plaats van het papieren boekje.

20130221-221636.jpg

De Moleskine app heeft best veel mogelijkheden, je kunt er (met een stylus pen) gewoon in schrijven en je kunt de tekst met je toetsenbord typen. Keurig binnen de lijntjes en in veel verschillende fonts. Je kunt verschillende notitieboeken aanmaken zodat je voor al je werk en privézaken verschillende boekjes hebt. In de app kun je zelfs je agenda bijhouden. Foto’s zijn gemakkelijk te importeren en te bewerken en de app heeft zelfs een digitaal bewaarvakje, net als het echte boekje !

20130221-220919.jpg

Ik heb de app nu in gebruik genomen, zowel privé als voor mijn werk. Nadeel is dat het nog niet meevalt om netjes te schrijven, maar misschien is dat een kwestie van wennen. Voordeel is dat ik tijdens mijn werk nu alle aantekeningen op mijn Ipad heb, samen met allerlei andere documenten en presentaties die ik gebruik. Ik ga het gewoon een paar weken proberen, benieuwd of het net zo goed bevalt als de “echte” Moleskine !

This entry was posted in Plog and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *