Movies: The Impossible en Safe Haven

Afgelopen weekend was er eindelijk tijd om eens lekker onderuit gezakt op de bank een aantal films te zien.

20130827-202819.jpg

The Impossible
We herinneren ons vast allemaal nog precies waar we waren toen we op 2e kerstdag in 2004 hoorden van de Tsunami die uiteindelijk ruim 230.000 levens kostte. The Impossible vertelt het verhaal over een gezin met 3 zonen die hun vakantie in Thailand in een nachtmerrie zien veranderen.

Moeder (Naomi Watts) vindt uiteindelijk een van de zonen terug en ze gaan ervan uit dat vader (Ewan McGregor) en de andere beide zonen de tsunami niet overleefd hebben. Het einde van de film kun je eigenlijk wel al raden…..ze vinden elkaar terug en het gezin is weer compleet. Toch een mooie film en wat mij betreft een aanrader, mooi gefilmd en erg indrukwekkend.

20130827-202945.jpg

Safe Haven
Deze film wilde ik al een tijdje graag zien, Josh Duhamel speelt een van de hoofdrollen ! Katie heeft iets op haar kerfstok en verlaat hals over kop haar woning. Ze belandt uiteindelijk in het dorp waar Alex, een weduwnaar met een zoon en dochter, woont. Katie werkt als serveerster in een leuk eettentje en Alex is eigenaar van de plaatselijke shop. Natuurlijk worden ze verliefd op elkaar, Katie is echter erg voorzichtig. Wanneer haar vriendin haar adviseert er gewoon voor te gaan doet ze dit ook en ontstaat er een mooie romance. Ondertussen is er echter nog steeds die donkere wolk boven Katie’s hoofd….
Ik heb genoten van deze film, het einde was redelijk verassend en ik raad je dan ook aan Safe Haven te gaan zien !

This entry was posted in Lifestyle and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *