My Christmas outfit

Van toen ik nog een klein meisje was kan ik me herinneren dat ik speciaal voor kerst nieuwe kleren van mijn moeder kreeg. Vaak werden die kleren al een paar weken voor kerst gekocht en mocht ik ze voor het eerst aan op de avond dat we kerst op school vierden. Dan begon kerst voor mij pas echt !
In de loop der jaren is die gewoonte zo gebleven want voor kerst koop ik nog steeds iets nieuws.

Dit jaar is dat een mooi zwart kanten jurkje dat al een tijdje in mijn kast hangt en ik heel stiekem al een keertje gedragen heb. Dat vind ik dan wel weer lastig hoor, iets moois kopen dat ik nog niet mag dragen….

Ik draag het jurkje samen met een mooie dikke zwarte panty en mijn enkellaarsjes met hak. Qua make up ga ik alleen los met mijn mooie rode Chanel lipstick, mijn ogen maak ik heel licht op met alleen een zwart kohl lijntje en mascara. Mijn haren in een mooie klassieke knot,  een klein beetje van mijn favo geurtje en ik kan aan het diner !

Weet alleen nog niet helemaal zeker of ik het jurkje nog wat op zal fleuren met mijn brede rode ceintuur, nog even testen dus…

Wat draag jij tijdens de feestdagen ?

This entry was posted in Lifestyle and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *