My favorite blogs

20121223-121030.jpg

Mijn dag begint steevast met het lezen van mijn favoriete blogs. Ik heb inmiddels een hele lijst in mijn bladwijzers opgeslagen, maar een paar ervan check ik echt iedere dag.

Annemerel

20121223-122335.jpg

In het dagelijkse leven schrijft Annemerel o.a. voor Girlscene en Metro mode en daarnaast ook nog op haar persoonlijke blog Annemerel.com. Haar blogposts zijn erg gevarieerd en gaan bijvoorbeeld over fashion, beauty, lekker eten en hardlopen en hierbij plaatst ze veel en erg leuke foto’s.

Misslipgloss

20121223-122942.jpg

De website van Cynthia volg ik al een hele tijd en inmiddels heb ik haar ook al een paar keer mogen ontmoeten. Cynthia schrijft vooral over beauty en legt ons tot in detail uit hoe een product werkt en welke ingrediënten het heeft. Geen simpele en eenvoudige reviews dus ! Toevallig nam Cynthia een aantal maanden contact op met Look Good…Feel Better omdat ze ons graag wilde steunen en producten aan de stichting wilde doneren. Dat doet ze inmiddels regelmatig en afgelopen oktober heb ik samen met haar een workshop in Zwolle bezocht zodat ze nu ook precies weet waar haar spullen naartoe gaan. Blogposts verschijnen minimaal 2x per dag (om 7.00 uur en om 15.00 uur) en op maandagmorgen geeft ze ons zelfs al een sneak peek in haar agenda van die week, beauty and personal dus !

Culy

Culy is een ontzettend leuke website vol heerlijke recepten en leuke ideetjes en gadgets op het gebied van eten en koken. Nu ben ik gek op lekker eten en vind ik het leuk om van alles uit te proberen en ik vind hier regelmatig bijzondere en heerlijke recepten, wat dacht je bijvoorbeeld van deze Nutella muffins die je heel simpel kunt maken met Nutella, bloem en eieren ?

Dutchcowgirls

De Dutchcowgirls brengen je de allerlaatste nieuwtjes op het gebied van nieuwe media, trends, gadgets en online shopping. Er worden iedere dag meerdere posts geplaatst door veel verschillende bloggers, er is een apart videochannel en ook heeft Dutchcowgirls haar eigen Iphone app !

 

This entry was posted in Beauty, Food, Plog and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *