My home office

Ik werk veel thuis en tot afgelopen zomer zat ik dan vooral aan de eetkamertafel. Het meest lastige daarvan is dat je dan niet een afgebakend werkplekje hebt en ik telkens al mijn spullen weer op moest ruimen omdat we de tafel natuurlijk ook voor de maaltijd gebruiken.

Ik besloot daarom de slaapkamer die ik gebruikte als bergruimte (lees: rommelhok) flink op te ruimen en een mooi bureautje en extra ladenblok aan te schaffen om lekker aan te werken zonder steeds gestoord te worden. Ik heb er m’n spulletjes neergezet en zo een heerlijk werkplekje gecreëerd. Ik heb het kamertje toen alleen niet voorzien van een nieuw behangetje, geen tijd voor en ik wilde het later alsnog doen.

Dat later is dus nu. Er moet en zal binnenkort een nieuw behangetje komen en een leuk bureaulampje en een mooi prikbord staan ook nog op mijn lijstje.
Om alvast wat inspiratie op te doen heb ik op Pinterest alvast wat afbeeldingen verzameld, je vindt ze hier

This entry was posted in Plog and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *