This past week

20130215-084203.jpg

De afgelopen tijd heb ik lekker rustig aan gedaan, vorig weekend vierden we volop carnaval en daarna moest ik echt een paar dagen bijkomen. In mijn dorp wordt carnaval groots gevierd, ik woon langs de route van de optocht dus het was die dag een gezellige boel bij ons thuis ! Ruim 32.000 mensen keken samen met ons naar de meer dan 60 wagens en 40 loopgroepen die voorbij kwamen.

Voor Look Good…Feel Better had ik afspraken in Enschede en Heerenveen en werkte ik de rest van de tijd lekker thuis. Thuiswerken bevalt me prima, ik heb altijd het gevoel dat ik thuis sneller werk maar dat zal vast komen doordat ik niet afgeleid wordt door collega’s. Ik zou ze niet willen missen hoor en vind het ook hartstikke leuk om af en toe een dag op kantoor te werken !

Het tandartsbezoek stond helaas ook weer in de agenda. Ik had de afspraak al een keer verzet maar eens moet het er toch van komen hè ? Samen met mijn dochter mag ik binnenkort nog een keertje terug komen, wij zijn dus niet blij…

Een heerlijke waxmelt (deze komt van Xenos) zorgt voor een lekker geurtje in huis en doet ons de tandartsstress weer vergeten.

Candycrush, wat een irritant spel is dat zeg ! Een aantal weken geleden werd ik er door iemand op geattendeerd en uiteindelijk ben ik nu op level 35 aangekomen en kom ik maar niet verder. Na de zoveelste mislukking sluit ik het spel af en neem ik me voor geen poging meer te doen maar na een paar uur probeer ik het toch weer en…..mislukt !

Dit weekend heb ik vooral binnenshuis doorgebracht, het griepvirus heeft me toch te pakken gekregen. Zaterdagavond voelde ik me gelukkig fit genoeg om naar het feestje van een vriend te gaan maar gisteren resulteerde dat weer in een dag die ik liever snel vergeet. Flink vitamientjes eten dus en hopen dat ik snel weer opknap.

This entry was posted in Plog and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *