This past week

20130206-122059.jpg

Afgelopen zondagavond was Superbowl night ! De Superbowl is het belangrijkste sportevenement in de Verenigde Staten (American Football) en miljoenen mensen volgen de wedstijd op TV. Voor de uitzendingen van de commercials rond de wedstrijd worden gigantische bedragen betaald en dit jaar zong Alica Keys het volkslied en mocht Beyonce (en surprise: Destiny’s Child !) het publiek halverwege de wedstrijd met een optreden vermaken. Via de BBC en ESPN konden wij de wedstrijd ook live volgen en dat betekende maandagmorgen met een redelijk duf hoofd naar kantoor maar volgens mij heeft niemand dat gemerkt…

Even leek de winter gisteren opnieuw toe te gaan slaan en kleurden de straten hier weer wit. Dit duurde gelukkig niet lang en inmiddels schijnt het zonnetje weer lekker. Vanmorgen kwam de glazenwasser eindelijk weer eens langs en zorgde ervoor dat mijn wereld buiten weer een stuk helderder is ! Ik was alleen vergeten dat hij kwam dus toen ik hem in mijn vizier kreeg zat ik nog in m’n badjas achter m’n laptop en wist niet hoe snel ik uit de woonkamer moest verdwijnen.

Pinterest is een leuke plaats om inspiratie en ideetjes op te doen, ik kwam er ook nu weer een hele mooie spreuk tegen.

Ben&Jerry’s ijs, ik ben er gek op. Erg slecht voor de lijn maar af en toe mag je jezelf best trakteren toch ? Met m’n vriendinnetjes at ik kaasfondue en speciaal voor mij waren er ook knakworstjes, ik weet het, een rare combi maar je zou het echt eens moeten proberen !

This entry was posted in Plog and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *