Sale @ Net a Porter

20130127-210359.jpg

Sale bij Net a Porter ! Nog tot dinsdag kun je hier designer stukken voor een fractie van de oorspronkelijke prijs scoren, je hebt niet meer zo heel veel tijd en moet dus snel klikken.

Ik sorteer de prijzen altijd van laag naar hoog en begin dus bij de goedkoopste items. Heel stiekem sta ik mezelf dan toe om steeds mijn grens qua prijs een beetje te verleggen. Dit keer heb ik tot nu toe eerlijk gezegd nog niets gevonden wat zeker niet in mijn kast mag ontbreken maar ik blijf speuren ! Het Juicy Couture jurkje is wel erg schattig maar ze zien me hier in huis al aankomen met mijn zoveelste zwarte jurkje en ik had me een tijd geleden al voorgenomen wat meer kleur in m’n garderobe aan te brengen. Tot nu toe niet echt goed gelukt overigens, ik voel me zo lekker veilig in zwart en het kleed zo lekker af hè ?
Het tennisjurkje van Stella voor Adidas is ook heel erg mooi maar eerlijk gezegd trek ik vaker een t-shirt met mouwen aan omdat m’n bovenarmen dan bedekt blijven maar misschien moet ik me gewoon niet zo aanstellen…
Ik wilde wel de notitieboekjes van Leuchtturm1917 gaan bestellen, ik gebruik voor mijn werk het Moleskine notitieboek en die is bijna vol geschreven en ik ga deze vrolijk gekleurde notieboekjes maar eens proberen.

Mijn eerste aankoop op Net a Porter ooit was trouwens een mooie tas van Marc Jacobs die ik geleverd kreeg in een luxe zwarte doos met een prachtige strik eromheen. De tas gebruik ik niet dagelijks, ik ben er natuurlijk erg zuinig op dus bewaar ik hem in zijn stofzak in de doos waarin hij geleverd werd. Veel te bang dat ‘ie onherstelbaar beschadigd raakt !

This entry was posted in Lifestyle and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *