Nog een paar weekjes…

Velen van jullie zijn op dit moment al volop bezig met het vieren van jullie vakantie, maar voor mij is het nog niet zover. Pas over 4 weken mag ik van mijn 3 weken vakantie gaan genieten.

Genieten zal ik vast en zeker, gezien onze vakantieplannen ! Ik ga samen met mijn lieve vriend 2 weken naar de USA !

In 2011 waren we een weekje in Las Vegas en nu is het plan om in 2 weken van New York naar Key West te reizen. Vanaf Key West rijden we dan terug naar Miami waar vandaan we terug naar Amsterdam vliegen. We zijn op dit moment nog druk bezig met alle voorbereidingen want we hebben alleen onze vliegtickets en de autohuur geboekt. Een paar weken geleden ging ik al naar de ANWB voor een mooie wegenkaart waarop we onze route kunnen uitstippelen. Natuurlijk gaan we ook ons navigatiesysteem gebruiken, maar ik vind het superleuk om de te rijden route op zo’n wegenkaart met een markeerstift uit te tekenen ! Supergoeie relatietest ook trouwens, rijden met een kaart i.p.v. een navigatiesysteem….

De 3000 kilometer lange route zal er ongeveer zo uitzien:

New York – Atlantic City – Philadelphia – Washington DC – Richmond – Virginia Beach -Wilmington – Charleston – Savannah – Jacksonville – Daytona Beach – Miami – Key West – Miami

Ben nu druk bezig om het eerste hotel in New York te zoeken en te boeken, via Priceline.com zijn redelijk voordelige hotels te vinden en bovendien kun je er ook bieden op hotelovernachtingen. De overige hotels boeken we niet van tevoren, we zien per dag wel waar we blijven overnachten. Bij vrijwel alle benzinestations zijn boekjes van de regio te krijgen met discountcoupons van allerlei hotelketens, wanneer je niet te kritisch bent is een hotelkamer zo gevonden !

Wat we allemaal gaan doen onderweg ? Geen idee ! Natuurlijk vooral genieten, heerlijk eten, veel shoppen en leuke bezienswaardigheden bezoeken.

Misschien heb jij nog tips voor ons ?

This entry was posted in Plog and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *