Onze vakantie is weer voorbij…

20130812-121733.jpg

Onze vakantie startte dit jaar helaas een dag later dan gepland vanwege autopech. De auto was in de week voor het geplande vertrek 2 (!) x naar de garage geweest en liet ons uitgerekend op de avond voordat we wilden vertrekken in de steek. Op maandagochtend belden we verschillende garages in de buurt maar deze waren allemaal wegens vakantie gesloten en uiteindelijk vonden we er een waar we pas laat in de middag terecht konden. Dat betekende dus ook dat de benodigde onderdelen er pas op dinsdagochtend konden zijn en we uiteindelijk pas dinsdagmiddag vertrokken.

Midden in de nacht kwamen we aan op onze bestemming, opgewacht door vrienden die al een paar dagen eerder aangekomen waren en na een korte nacht konden we op woensdag eindelijk relaxen.
Bloedheet was het in Rovinj, maar genoten hebben we zeker ! De kinderen heb ik de volgende dagen amper gezien want ze vermaakten zich prima. Kwamen hoogstens een keer langs de tent als ze uitgehongerd waren….

20130812-125815.jpg

We maakten een aantal uitstapjes waaronder een mooie boottocht langs de kust. Onderweg legde de kapitein de boot een aantal keren stil zodat we konden zwemmen en kregen we een simpele maaltijd voorgeschoteld. Ook reden we naar Pula waar we de prachtige arena bewonderden en uren hebben rondgelopen. De rest van de avonden brachten we door op de camping of in Rovinj en voor we het in de gaten hadden moesten we alweer huiswaarts. We reden met z,n allen in een ruk terug naar Nederland, onderweg aten we in Koper nog een laatste maaltijd samen en nu herinnert alleen de enorme berg wasgoed voor m,n wasmachine me nog aan deze heerlijke vakantie. Ik wil weer terug !!

20130812-130011.jpg

This entry was posted in Plog and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *