About me…

35+40 ,Beauty, Look Good Feel Better, Fashion, Apple, Iphone, Golf and Tennis…

Studio Peress

Ergens in 2009 registreerde ik de domeinnaam studioperess.nl en startte ik mijn blog. “Perez” Hilton en het woord “press” brachten mij op het idee om deze naam te kiezen, ik verbasterde beide woorden gewoon tot Peress en met Studio ervoor vond ik het wel lekker klinken.

Ik

Ik woon al een flink aantal jaren in Ter-Apel, ben moeder van 2 kinderen van 13 14 15 jaar. Ik werk als regiocoördinator bij de Stichting Look Good…Feel Better in Zeist. Deze stichting geeft tips en adviezen op het gebied van uiterlijke verzorging aan kankerpatiënten en dat doen we onder andere door het geven van workshops in ziekenhuizen. Deze workshops worden gegeven door vrijwilligers, dit zijn schoonheidsspecialistes, visagistes en haarwerkers. Op onze website vind je alle informatie over deze workshops. Op de dagen dat ik niet voor Look Good…Feel Better werk (donderdag en vrijdag), werk ik in mijn eigen schoonheidssalon.

In mijn vrije tijd tennis en golf ik graag en daarnaast vind ik het ontzettend leuk om me bezig te houden met social media en mijn website !

 

One Response to About me…

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *