Philosophy Purity Made Simple

20131210-145918.jpg

Philosophy Purity Made Simple One-Step Facial Cleanser is een erg populaire gezichtsreiniger die je dagelijks kunt gebruiken. Purity Made Simple One-Step Facial Cleanser verwijdert make-up, reinigt, verfrist en hydrateert de huid in één simpele stap.

Purity Made Simple One-Step Facial Cleanser verwijdert make up en vuil snel en gemakkelijk. Door het gebruik van ingrediënten die erg zacht zijn voor de huid is deze reiniger voor ieder huidtype geschikt en kun je er zelfs je oogmake up mee verwijderen.
Er is onder andere een mix van 12 oliën toegevoegd om de huid te kalmeren en te hydrateren. Salie stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en werkt tegen littekens en rimpels. Rozenhout bevordert het herstel van de huidcellen en sandelhout tenslotte is een olie die uitermate schikt is voor zowel een droge als onzuivere huid.

20131210-165243.jpg

Gebruik van Purity Made Simple is eenvoudig, je neemt een kleine hoeveelheid van het product in de hand en brengt dit aan op je gezicht. Vervolgens maak je je vingertoppen nat en ga je hiermee met zachte ronddraaiende bewegingen over je gezicht. Nadat je de restjes afgespoeld hebt ben je klaar en kun je verder met je dag- of nachtverzorging. Je hoeft dus geen lotion meer te gebruiken.

Ik vind het een fijn product om mijn gezicht mee te reinigen, mijn huid voelt na gebruik schoon maar vooral erg zacht aan. Als je Purity Made Simple ook aan wilt schaffen raad ik je aan eerst de 90 ml. te kopen en te proberen, zo voorkom je een miskoop.

Purity Made Simple is o.a. verkrijgbaar bij Ici Paris in verpakkingen van 90 ml. (rond de € 10,-) of 250 ml. (rond de € 20,-)

This entry was posted in Beauty and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *