Sans-online Bloggers Battle

20130226-171728.jpg

Misschien heb je een zelfde soort collage als de mijne de afgelopen tijd al meer voorbij zien komen op verschillende blogs. Dat is niet het gevolg van na-aperij, maar er is een heuse battle gaande !

Sans-online heeft ons namelijk allemaal uitgenodigd om een mooie collage met kleding uit hun collectie te maken, deze te plaatsen op onze blogs en zodoende kans te maken op een shoptegoed van € 500,-.

Ik zal je eerst even de opsomming van de items uit mijn collage geven, en ik leg je daarna even uit waarom ik voor deze kledingstukken gekozen heb:

1. Vero Moda Camelio blazer € 29,95
2. Only Coco Shoulder Bag € 19,95
3. Pieces Grope Necklace € 7,95
4. Only Live Love Leggings € 12,95
5. Caprice laarsje € 69,95
6. Vila Sabelle Dress € 34,95

Ik koos deze outfit omdat dit items zijn die ik vaak zou dragen en eigenlijk ben ik dus een beetje saai want echt kleurrijk is het niet hè ? Ik draag trouwens wel het liefst rode lipstick want ik hou best van een kleurtje.Voordeel van deze leuke outfit is dat ik hem zowel naar mijn werk als tijdens een stapavond kan dragen en als het moet kan ik vanuit kantoor direct door naar mijn avondje uit. Gewoon het tasje van Only in mijn werktas mee, lipstick en telefoon erin en ik hoef niet eerst naar huis !

Overigens heeft Sans-online heel veel kleurige items in de collectie hoor, dus shoppen in deze leuke webshop is zeker niet alleen voor saaie mensen. Bestellingen worden snel geleverd, de service is prima en behalve Pieces, Vila en Vero Moda vindt je er nog heel veel andere merken.

Blog jij ook en wil je ook meedoen aan de Battle ? Ik en vele anderen dagen jou uit, lees hier alles over de voorwaarden.

This entry was posted in Lifestyle and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *