Sans-Online

Alweer een hele tijd geleden ontdekte ik de webshop van  Sans-online. Omdat ik een tijdje geleden mee deed aan de bloggersbattle kreeg ik van Bas de uitnodiging eens nader kennis te komen maken met Sans.

Ik kwam er al snel achter dat Sans niet alleen bestaat uit de webwinkel maar dat er dus ook 2 echte “real life” winkels in Rijssen zijn.
Op een kille zaterdagmiddag reisde ik dus samen met Romy af naar Rijssen en werden we hartelijk ontvangen door Bas. De winkel van Sans bevind zich midden in het centrum van Rijssen en bestaat al zo’n 26 jaar. Een paar jaar geleden begon men met de online verkoop van kleding en dit jaar zal de verkoop via het web waarschijnlijk de winkelverkoop overtreffen.

Sans-online verkoopt zowel dames als herenkleding in veel verschillende merken. Bestellingen van 25 euro of meer worden in NL gratis verzonden en wanneer je voor 16.00 uur je bestelling plaatst, heb je het de volgende dag thuis !

Het kantoor van de webwinkel en een deel van het magazijn bevinden zich op de bovenste verdieping van het pand, Bas vertelt me dat er per dag zo’n 400 tot 450 bestellingen verwerkt worden ! Hier werken ook de beide dames van de klantenservice, waar de meeste vragen die binnenkomen over retourzendingen gaan. Bij Sans-online zijn retourzendingen gratis, geen extra kosten dus wanneer je bestelde jurkje niet past.

 

Grappig om te zien was trouwens dat men de kleding hier ook zelf fotografeert, op een paspop !

In de winkel is trouwens ook een Ipad aanwezig zodat je de kleding die je online gezien hebt op kunt zoeken zodat het personeel je direct kan wijzen waar je het kunt vinden, erg handig en klantvriendelijk !

Ik ga toch maar eens kijken of ik dat leuke zomerjurkje dat ik gisteren zag nog kan bestellen…..

 

 

 

This entry was posted in Lifestyle and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *