Sold out For Ever

Net voordat ik in de zomer van 2010 op vakantie naar Italië ging, kwam ik hem tegen….. nagellak no. 240 van Catrice. Het mintgroene kleurtje in het Catrice schap viel me onmiddelijk op en ik heb de kleur vrijwel die hele vakantie op mijn nagels gedragen. Het kleurtje is een goede dupe van de kleur Jade van Chanel. Het grote verschil is de prijs, de lak van Chanel kost rond de € 20 en voor de lak van Catrice betaal je slechts € 2,49 !

Toen ik een paar weken geleden samen met mijn collega Katrien op het kantoor van Look Good…Feel Better in Zeist was, droeg ik het kleurtje ook en was ook zij helemaal verkocht. Katrien houd, net als ik, van creamy pasteltintjes. Deze mintgroene kleur heeft bovendien ook een heel klein subtiel glittertje.  De lak is lekker dik van substantie, dekt prima in 2 laagjes en blijft een paar dagen mooi.

We spraken af dat ik het kleurtje voor haar zou gaan zoeken, ze ging zelf ook op pad en we zouden elkaar op de hoogte houden. Via Google kwam ik erachter dat het kleurtje heel even uit de collectie geweest is, maar inmiddels weer verkrijgbaar zou moeten zijn. Maar welk filiaal van Kruidvat ik ook binnen liep, nergens no.240….

Dat het mintgroene kleurtje erg populair is moge duidelijk zijn, de naam die Catrice aan de lak gaf is dan ook erg toepasselijk: “Sold Out For Ever”. Uiteindelijk was ik Katrien voor, ik vond in een Kruidvat filiaal in de buurt nog 1 flesje in de schappen.  En dus is het kleurtje daar nu weer  “Sold Out For Ever”

This entry was posted in Beauty and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Sold out For Ever

  1. Ellen Kreulen says:

    Miranda, je hebt mij aangestoken met dit mooie groene kleurtje.
    Ik ben nogal van de groene kleur en vorige week zag ik bij mijn nichtjes Catrice 240 in de nagellakkoffer zitten en vroeg of ik hem op mocht. Natuurlijk tante Ellen, je hoeft hem niet te kopen hoor, wij hebben genoeg nagellak. Maar Ellen zou Ellen niet zijn als ze zelf die mooie groene kleur in de kast wil hebben. Hij zit nu al mooi op de teennagels. En hij was ook nog in de aanbieding bij de Kruidvat, 2 Catrice nagellakken voor €4,–.

  2. Miranda says:

    Mooi creamy kleurtje he ? Ik hoorde inderdaad al van mijn dochter, die nagellakaddict is, dat alle lakjes deze week in de aanbieding zijn bij Kruidvat. Mazzel dat deze bij jou niet “Sold Out For Ever” was !

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *