Tangle Teezer

Sinds een aantal maanden heb ik hem in mijn bezit, de Tangle Teezer. Wilde hem al een tijdje gaan kopen maar deed het telkens niet en toen ik langs de plaatselijke kapperszaak liep en ze in de etalage zag liggen besloot ik er toch maar een aan te schaffen.

De Tangle Teezer is een ietwat vreemd uitziende haarborstel zonder handvat die belooft je haar pijnloos te borstelen en te ontklitten. Afbreken zal je haar niet meer tijdens het borstelen omdat je haren niet in de Tangle Teezer zullen blijven steken maar er gemakkelijk doorheen glijden. De borstel werkt op zowel droog als nat haar.

Mijn dochter Romy en ik hebben de borstel de afgelopen tijd samen gebruikt en zijn er behoorlijk enthousiast over. De borstel is licht van gewicht en ligt lekker in de hand. Hij is wel al een paar keer uit mijn handen gevallen tijdens het gebruik, doordat hij van plastic is gemaakt is het oppervlak redelijk glad. Plastic breekt niet snel gelukkig, dus hij is nog intact.
Doordat de borstel qua formaat redelijk compact is en bijna niets weegt neem ik hem gemakkelijk mee in mijn tas.

De enige nadelen van de Tangle Teezer zijn misschien de prijs (ik betaalde 15 euro) en het feit dat de borstel niet met hitte gebruikt mag worden. Ik deed dat wel met het föhnen van mijn haar en op de foto rechtsboven is te zien dat de tandjes hier toch niet zo goed tegen bestand zijn.
Al met al is het wel een ontzettend fijne borstel voor als je lang haar hebt, ik weet zeker dat je enthousiast zult zijn als je hem probeert.

De Tangle Teezer is o.a. verkrijgbaar bij diverse kappers en webshops.

This entry was posted in Beauty and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *