The Carrie Diaries – Trailer

20130115-201107.jpg

Als echte Sex and the City fan keek ik uit naar het moment waarop ik de eerste aflevering van The Carrie Diaries kon kijken en vanmorgen was het zover ! Gisteravond was de eerste aflevering op de Amerikaanse tv te zien. Enige tegenvaller was dat er erg veel werk op me lag te wachten en ik tot vanavond moest wachten om de aflevering te kijken.

The Carrie Diaries is een zgn prequel van Sex and the City en gaat over Carrie Bradshaw ver voordat ze Miranda, Charlotte en Samantha leert kennen. De pilotaflevering begint in 1984 als Carrie 16 jaar oud is en nog thuis in Connecticut woont samen met haar vader en zusje. Na het overlijden van haar moeder regelt haar vader een stageplaats voor Carrie op een advocatenkantoor in New York en al op haar eerste werkdag ontmoet ze nieuwe en leuke mensen.
Deze eerste aflevering kreeg in Amerika goede en minder goede recensies en dit is denk ik mede het gevolg van het feit dat iedereen deze serie vergelijkt met Satc en dat is natuurlijk niet helemaal eerlijk. Satc was een serie over het leven van 4 volwassen vrouwen in New York en deze vrouwen hadden natuurlijk al veel meer levenservaring dan de jonge Carrie Bradshaw in 1984. De serie zal vooral veel tieners aanspreken maar toch is het wel erg leuk om te zien hoe Carrie de vernielde tas van haar overleden moeder weet te redden en hoe haar eerste kennismaking met de stad New York verloopt. Ik heb samen met Romy genoten van de eerste aflevering en we kunnen niet wachten tot volgende week !

Bron: The CW Network

This entry was posted in Lifestyle and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *