This past week

20130511-104709.jpg

De weken zijn voorbij gevlogen, mijn laatste weekoverzicht dateert alweer van 20 maart dus is het tijd voor een nieuw kijkje in mijn afgelopen week !

Zondag bracht ik heel relaxed op de tennisvereniging in Groningen door, mijn lief speelt er competitie en omdat het heerlijk weer was besloot ik een keertje mee te gaan om hem aan te moedigen.
Net als vorige week was ook deze week qua werk een korte week maar had ik wel op maandag, dinsdag en woensdag afspraken buiten de deur voor Look Good…Feel Better. Op maandag hadden we een werkoverleg op kantoor in Zeist. Altijd leuk om weer eens een dagje met mijn lieve collega’s op kantoor te werken.
Dinsdag vierde ik samen met alle betrokkenen en de deelneemsters een klein feestje in het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. De workshops Look Good…Feel Better worden er dit jaar al voor het vijfde jaar aan patienten aangeboden en daarom waren er heerlijke LGFB gebakjes en kreeg het hele team van vrijwilligers bloemen als dank voor hun inzet en betrokkenheid van de afgelopen tijd. Op naar de volgende vijf jaar ! Woensdag werkte ik eerst thuis en ‘s middags ging ik o.a nog langs in het Antonius ziekenhuis in Sneek.
Bij kruidvat kocht ik trouwens nog de nieuwe foundationkwast, samen met de kwastenreiniger en hier zal ik binnenkort een post over plaatsen.

Donderdag en vrijdag was ik samen met mijn lief op bezoek bij vrienden in Petten en hebben we vooral lekker gegeten en gedronken. Donderdag hebben we een paar uur op het terras van de strandtent doorgebracht en ondanks dat het redelijk fris was is mijn neusje toch behoorlijk rood gekleurd, oeps ! Sjors was ook mee en heeft verschrikkelijk genoten, op het strand zakte hij af en toe tot aan zijn buikje in het mulle zand en hij was dan ook bekaf aan het einde van de dag. Gisteren beklommen we nog even de Klimduin in Schoorl en het bleek een goede test voor mijn conditie. Uitslag: een dikke onvoldoende, ik ging stuk ! Ik weet dus wat me de komende tijd te doen staat, wish me luck…

This entry was posted in Plog and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *