This past week

20120801-170821.jpg

Vorige week heb ik eigenlijk al een soort van “minivakantie” gevierd, nadat ik tot woensdag gewerkt had vertrok ik op donderdag naar Petten. Ik ging niet alleen, Sjors lag lekker naast me in de auto. Waarom ik naar Petten ging ? Voor het jaarlijkse badgastentoernooi !

TC Petten organiseert dit toernooi ieder jaar en deze duurt ruim een week. Vanuit het hele land komen tennissers om in verschillende categorieën om de titel te strijden. Omdat ik nog tot woensdag moest werken kon ik helaas zelf niet meedoen, maar mijn mannetje heeft flink zijn best gedaan tijdens het toernooi !

Hij vertrok al op maandag en deed tijdens het toernooi mee in de enkel- en dubbel 3 categorie. Ik heb vanaf donderdag tot de finale op zondag natuurlijk al zijn wedstrijden gevolgd, we hebben lekker gegeten en gedronken en nog even heerlijk geshopt in Alkmaar. Het weer was super, de tennisbanen in Petten liggen in de duinen en geven je vanaf de top een mooi uitzicht over het park. De organisatie was dit jaar ook weer tot in de puntjes verzorgd, zelfs voor de warme maaltijden werd gezorgd en deelnemers kampeerden gezellig met elkaar op het voetbalveld. (zelf hadden we de luxe dat we bij vrienden mochten logeren, dus dit jaar gelukkig geen instortende tent en leeglopend luchtbed.) Al met al een echte minivakantie dus en mijn complimenten voor de organisatie !
Uiteindelijk won mijn lief beide finales op zondag, en ik ben natuurlijk supertrots !

This entry was posted in Plog and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *