This past week

Afgelopen week werd het pas echt herfst, bomen verkleuren nu langzaam en laten hun blad vallen en wind en regen teisteren mijn ramen. De afgelopen week was weer een week vol leuke dingen en afspraken en omdat ik de herfst best een fijn seizoen vind nam ik de wind en regen dan ook voor lief.

Vorig weekend was ik niet helemaal fit, op vrijdagavond had ik afgesproken met ex-collega’s maar heb dit keer helaas verstek moeten laten gaan. Dames, volgende keer ben ik er weer bij hoor ! Deze collega’s leerde ik in 1997 kennen toen ik voor het Ministerie van Binnenlandse Zaken werkte en ondanks het feit dat we inmiddels allemaal andere banen hebben, spreken we nog regelmatig met elkaar af om even bij te kletsen.

De rest van het weekend was “Juicy” weekend, I love my Juicy ! Sinds ik een paar jaar geleden mijn eerste Juicy Couture huispak kocht heb ik er al een aantal versleten. Heerlijke pakken van velours en perfect om een dag thuis in te cocoonen. Ondertussen had ik lekker veel tijd om “Vijftig tinten donkerder” te lezen, waarover ik in m,n vorige blogpost schreef.


Van mijn vriendin kreeg ik pasgeleden voor mijn verjaardag bioscoopbonnen en samen met mijn lief ging ik naar de bioscoop om “De verbouwing” te zien. Een hele tijd geleden las ik het boek en die vond ik reuze spannend, ik was dus erg benieuwd naar de film. De film stelde me eerlijk gezegd een klein beetje teleur en was minder spannend dan ik verwacht had, het duurde zo lang voordat er eindelijk echt eens iets gebeurde !


Afgelopen maandag had ik voor mijn werk een afspraak in Hoorn en dat betekende voor mij dus ongeveer 5 uur autorijden. Gelukkig rijd ik graag in de auto en is de route vanaf mijn woonplaats naar Hoorn over het algemeen qua verkeer lekker rustig. Heerlijk doorkarren dus en bij thuiskomst nog even wat andere dringende zaken weggewerkt.


Kortgeleden ben ik weer begonnen met Weight Watchers nadat ik er ooit al eens flink mee afgevallen was. De afgelopen maanden kwam ik weer een paar kilo aan en ik weet natuurlijk heel goed hoe dat gekomen is.. Weight Watchers werkt prima voor mij, is door de app op de Iphone en Ipad heel gemakkelijk bij te houden en helpt me weer gezondere keuzes te maken. Als lunch at ik deze week bijvoorbeeld komkommers met tomaat en geitenkaas, heerlijk !

Ook komende week staan er weer wat leuke dingen voor me in mijn agenda genoteerd, ik wens jullie ook een hele fijne week toe !

This entry was posted in Plog and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *