This past week

Ondanks dat het nog maar woensdag is en de week nog lang niet voorbij is, wil ik jullie toch al graag laten zien hoe mijn afgelopen week eruit zag.

Vorige week maandag begon mijn werkweek met een bezoek aan de workshop Look Good…Feel Better. Sinds enige tijd doneert Cynthia van Misslipgloss regelmatig producten aan de stichting en haar workshops en daarom nam ik haar mee om zelf eens een workshop te ervaren.

Afgelopen zaterdag schreef Cynthia een prachtig artikel over haar ervaringen van die ochtend. Dinsdagochtend had ik nog een afspraak voor LGFB in het Bethesda ziekenhuis in Hoogeveen en woensdag werkte ik nog lekker een halve dag thuis. De afwisseling van thuiswerken, afspraken buiten de deur en af en toe een dag naar kantoor is het leukste aan mijn baan. Geen dag is hetzelfde en vaak is ‘s ochtends niet te voorspellen hoe mijn dag er precies uit gaat zien. Zittend aan mijn bureau snoepte ik woensdag trouwens behoorlijk veel dropjes, oeps !

 

Donderdagavond had ik afgesproken met een aantal oud klasgenootjes van de Mavo. Vorig jaar november vond een van de meiden mij via Facebook terug en spraken we met z’n drieen voor het eerst af. Donderdagavond waren we al met 7 dames en een aantal ervan had ik echt al 22 jaar niet meer gezien of gesproken ! We hebben uiteindelijk een ontzettend gezellige avond gehad, heerlijke hapjes gegeten en enorm gelachen om hoe we er destijds uitzagen.

Afgelopen zaterdagmorgen zaten Romy, mijn dochter, en ik al vroeg achter de pc om in te loggen op ticketmaster.nl omdat de kaartverkoop van het One Direction concert in de Ziggo Dome in mei volgend jaar van start zou gaan. Na ruim 3 kwartier in de wachtrij waren we eindelijk aan de beurt en………bleken de kaarten uitverkocht ! Romy is een enorme fan en wilde al heel lang graag naar een 1D concert en ze is natuurlijk erg teleurgesteld dat het niet gelukt is om de kaarten te bemachtigen. Ik ging die middag samen met haar shoppen en zo ging ze over straat :
Ik heb Romy beloofd dat ik de komende tijd alsnog zal proberen 1D kaartjes te bemachtigen, we zoeken 2 stuks dus als je nog suggesties hebt ?

Maandag werkte ik samen met collega’s Katrien en Wies op kantoor in Zeist. Voor een vrijwilligersbijeenkomst die volgende week in Sneek plaats gaat vinden moest er het een en ander voorbereid worden dus dat hebben we gezellig samen gedaan. Gemiddeld reis ik 2x per maand naar Zeist om op kantoor te werken, vanaf mijn woonplaats doe ik er met de auto ongeveer 2 uur over om er te komen dus ben ik een halve werkdag kwijt aan reistijd. Dit is de reden dat ik meestal vanuit huis werk ondanks dat het wel fijn is om af en toe met collega’s op kantoor te zijn omdat we dan ook weer eens bij kunnen praten. Maandagavond aten we een snelle en gemakkelijke maaltijd en vertrok ik al snel weer naar de tennisvereniging voor de bestuursvergadering.

Gisteren en vandaag werkte ik weer thuis, vanavond en morgenvroeg ben ik op de tennisbaan te vinden en morgen vieren we de verjaardag van mijn moeder. Mijn moeder is geen keukenprinses maar gek op appeltaart en dus heeft ze me gevraagd om voor 2 zelfgebakken appeltaarten te zorgen, die moet ik dan morgenmiddag nog maar even maken……

Vrijdag staan er nog een aantal dingetjes op mijn LGFB to do lijstje, volgende week dinsdag is al de vrijwilligersbijeenkomst in Sneek ! Hoop dat mijn Iphone dan inmiddels boven water is trouwens, ik stuurde mijn telefoon een paar weken geleden naar T-mobile om deze te laten repareren en hij zou vorige week woensdag al naar mij teruggestuurd zijn. Omdat ik m’n Iphone nog steeds niet ontvangen heb gaat T-mobile nu een onderzoek instellen om na te gaan waar deze gebleven is, ik ben benieuwd !

This entry was posted in Plog and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *