This past week

20130118-102202.jpg

Vorige week schreef ik al een blogpost over mijn werkkamer en het feit dat de muren er nodig aan een behangetje toe waren. Het behangetje had ik al maanden in huis, ik moest alleen nog iemand vinden die het voor me wilde plakken. Mijn vader, die vroeger woningstoffeerder was, wilde het graag voor mij doen maar ik moest hem daarbij wel helpen.

Mijn vader is een paar jaar geleden plotseling vrijwel helemaal blind geworden, zijn zicht is nog ongeveer 2%. Behangen is voor hem dus een bijna onmogelijke klus maar met zijn handen en mijn ogen is het toch gelukt het behang strak en recht aan de muur te krijgen, ik hoef je denk ik niet te vertellen dat ik erg trots op hem ben !

Mijn kamertje is dus mooi opgeknapt en ik ben er erg blij mee. Ik heb er de afgelopen week in ieder geval lekker kunnen werken en mijn to do lijst is gelukkig een flink stuk korter geworden.

Vorige week vrijdag was de dag van de officiële opening van het nieuwe clubhuis van Golfpark Exloo. Ik golf al een flink aantal jaren op deze baan en na de uitbreiding van 9 naar 18 holes is het nieuwe clubhuis ook een hele verbetering. Ik heb in het verleden al vaker een persbericht voor het Golfpark geschreven en nu deed ik dat in verband met de opening opnieuw. Woensdag viel een van de kranten waarin het artikel gepubliceerd is bij ons op de mat, leuk om terug te lezen.

Ik vind spruitjes zoooo lekker ! Gelukkig lusten mijn kinderen ze ook graag en eten we ze regelmatig. Jaren geleden had ik een collega die ze echte verafschuwde, ze noemde ze dan ook “mislukte kooltjes”, haha !

Het doen van de was is nog nooit mijn favoriete huishoudelijke klus geweest maar het meest irritante is dat ik altijd sokken kwijt raak, het lijkt wel of ze opgevreten worden door de wasmachine. Meestal draag ik effen zwarte sokken en valt het natuurlijk niet op dat ik geen compleet paar draag, maar gisteren waren de zwarte “op” en kon ik geen 2 identieke sokken meer vinden. Gelukkig is het winter en dan draag ik buiten alleen laarzen zodat niemand het gezien heeft gelukkig.

Vreet jouw wasmachine ook sokken of heb jij dé oplossing voor mij ?

This entry was posted in Plog and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *