This past week

20130225-081450.jpg

 

Afgelopen week was het voorjaarsvakantie en ook mijn agenda was daarom rustig. Maandag was ik op kantoor voor Look Good…Feel Better in Zeist en dinsdag had ik wat afspraken buiten de deur. De rest van de week werkte ik lekker thuis.

Met Romy ging ik lekker lunchen bij Markant in Emmen. De club sandwich die ze er serveren is goddelijk, ik wil iedere dag wel zo’n broodje ! Met Sjors maakten we een mooie wandeling in de Ter Apeler bossen. Normaal gesproken lopen we gewoon altijd een stuk maar vandaag wilde ik graag eens een van de gemarkeerde wandelroutes volgen. Best handig om dan van tevoren even op de borden te kijken welke route hoeveel kilometer is, maar dat deden we dus niet…..

Ik koos voor de gele route omdat ik in de veronderstelling was dat dit de route van 2 kilometer was en dat bleek dus niet zo te zijn. Toen we steeds verder weg liepen van ons startpunt had ik bovendien geen idee meer waar we ons precies bevonden en was ik dus een soort van verdwaald in mijn eigen woonplaats. Gelukkig had ik nog een klein beetje bereik op mijn Iphone en zag ik op Goolge Maps dat we vlak langs de grens met Duitsland liepen. Sjors liep inmiddels een meter of drie achter ons in plaats van voor ons en heeft het een kilometer of 4 volgehouden. De laatste kilometer heeft hij heerlijk in mijn armen liggen genieten van de omgeving en de rest van de avond is hij z’n mand niet meer uitgekomen, ik moet hem toch vaker lange afstanden laten lopen geloof ik.

Ik kocht het boek “De Expat” van Patricia Snel dat zich afspeelt in Signapore waar de schrijfster ook woont. Zodra ik het boek uitgelezen heb zal ik de recensie plaatsen, maar ik weet nu al dat ik je het boek aan zal raden.

Zaterdag was shopdag, ik had Romy al een tijd geleden beloofd een keer met haar naar de Primark te gaan en dus reden we richting Almere. Zelf was ik ergens in november al eens bij de Primark in Essen (Dld) geweest en ik was benieuwd of deze winkel net zo groot en leuk zou zijn. Het was behoorlijk druk en uiteindelijk hebben we er zo’n 2(!) uur rondgelopen. Als je gaat zou ik je trouwens aanraden je man of vriend thuis te laten, ik ben er een aantal tegengekomen in de winkel en ze keken niet echt vrolijk… Romy verliet de Primark met een flinke tas vol nieuwe aanwinsten en omdat ik (bijna) niets kocht vond ik dat we nog wel even langs Sephora konden lopen. Bij Sephora kocht ik eindelijk mijn Naked2 palet van Urban Decay. Lang heb ik getwijfeld of ik hem wel of niet zou kopen maar nu ik hem heb ben ik er erg blij mee !

 

20130225-092103.jpg

20130225-092233.jpg

Ik heb nog heel even staan dubben of ik nu het Naked of Naked2 palet wilde nemen maar omdat Naked2 iets meer koelere kleuren bevat koos ik deze. Na het afrekenen liep ik weg en……zag ik het OPI schap. Het Liquid Sand lakje in de kleur “Stay the Night” had ik al op verschillende blogs voorbij zien komen en in een luttel moment besloot ik deze ook nog snel af te rekenen. Blij met mijn nieuwe aanwinsten reed ik terug naar huis en plofte zaterdagavond uitgeteld op de bank.

Ik hoop trouwens dat de winter nu eindelijk een beetje afscheid zal gaan nemen, ik verlang zo verschrikkelijk naar een beetje zon en warmte ! Volgend jaar misschien maar een weekje zon boeken tijdens de voorjaarsvakantie ?

This entry was posted in Plog and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *