This past week

20130303-225947.jpg

Afgelopen dinsdagavond ging ik met vriendinnen naar de Ladies Movie Night in Utopolis in Emmen en zagen we de film Silver Linings Playbook. Actrice Jennifer Lawrence won voor haar rol in deze film de Oscar voor beste actrice en dus waren mijn verwachtingen hooggespannen.

Misschien wel iets te hoog gespannen want ik moet bekennen dat ik de film niet echt bijzonder boeiend vond. De avond was trouwens erg gezellig hoor, weer lekker ouderwets bijgekletst en we gingen naar huis met een leuk gevulde goodiebag.

Mijn voornemen was om deze week weer eens wat gezonder te gaan eten, de lente begint binnenkort dus moeten de winterkilo’s er weer af. Ik begon zo goed met een bakje yoghurt met muesli maar mijn dag eindigde met een hele reep witte chocolade. Zo volgden er nog een paar dagen met een goed begin en een slecht einde. Deze week gewoon weer opnieuw proberen dan maar.

Donderdag was ik in het Medisch Centrum in Alkmaar voor een promotieworkshop voor Look Good…Feel Better voor het personeel van het ziekenhuis. De workshops worden daar al een tijdje voor patienten gegeven en tijdens deze avond brachten we de workshops weer eens onder de aandacht van de artsen en verpleegkundigen en gaven we ook voor hen een workshop. Hierdoor kunnen zij de patiënt nu heel goed uitleggen wat de inhoud en bedoeling van de workshop is omdat ze het nu ook zelf ervaren hebben.

Op woensdag en donderdag heb ik ook nog twee tennislessen gevolgd, volgende week speel ik alweer mijn eerste (buiten) toernooi van dit jaar en kan ik wel weer wat oefening gebruiken. Wish me luck….

Gisteren tenslotte hebben we in Groningen kort geshopt en een heerlijk broodje gegeten bij Croissanterie “Het Opstapje” aan de Oude Boteringestraat en de middag afgesloten met een kop koffie bij vrienden. Ik wilde nog graag even langs bij de nieuwe winkel van Skins Cosmetics (die zaterdag opende aan de Oude Boteringestraat) maar helaas waren ze tijdens deze koopzondag gesloten. Onvoorstelbaar hoe snel het weekend altijd weer voorbij vliegt, vandaag is het weer maandag en begint de nieuwe werkweek alweer. Gelukkig zal deze waarschijnlijk wel iets warmer en zonniger dan de vorige week zijn, let spring begin !

This entry was posted in Plog and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *