This past week

 

20130320-163927.jpg

De afgelopen 2 weken stonden er veel leuke dingen in mijn agenda en vlogen de dagen voorbij !

Een dikke week geleden was er de verplichte trainingsdag voor onze vrijwilligers die we dit keer op landgoed Kraaybeekerhof in Driebergen lieten plaatsvinden. Aanstaande maandag zal een tweede trainingsdag zijn in Motel Nuland en dan hebben vrijwel alle nieuwe Look Good…Feel Better vrijwilligers hun training inmiddels gehad. Landgoed Kraaybeekerhof is trouwens een hele leuke locatie, ook geschikt voor een heerlijke lunch of diner. Meer info vind je hier

20130320-180507.jpg

Ik bezocht op verschillende dagen de workshops in Drachten en Meppel. Voordat ik bij Look Good…Feel Better in dienst kwam gaf ik deze workshops in een aantal ziekenhuizen zelf en nu heb ik daar helaas geen tijd meer voor en dus vind ik het erg leuk weer eens een morgen mee te mogen maken en de deelneemsters te mogen helpen bij het aanbrengen van een mooie make-up.

Vorige week woensdag had ik een leuke afspraak met Ineke Sommer van Aestas in Lelystad. Ineke is al jaren workshopleidster voor de stichting in het ziekenhuis in Lelystad en we spraken samen natuurlijk uitgebreid over het verloop van de workshops daar. Ik kreeg van Ineke een leuke rondleiding door haar bedrijf. Aestas is wat mij betreft trouwens super geschikt voor een heerlijk dagje sauna en wellness want het is er niet heel groot en druk en dat is wat ik leuk vind voor een dagje ontspanning. Mijn Iphone kreeg het op weg naar Ineke trouwens wel heel erg warm, hij hangt in mijn auto in een houder die voor een verwarmingsrooster gemonteerd is en dat blijkt niet zo handig te zijn als je de verwarming op stand “heet” hebt staan. Google maps stuurde me ook nog eens de compleet verkeerde kant op, ik heb hierna toch maar weer Navigon voor het navigeren op de Iphone geinstalleerd.

20130320-180654.jpg

Vorige week begon mijn eerste tennistoernooi van dit seizoen, komend weekend spelen we de laatste wedstrijden. Woensdagavond begonnen we op lichtbesneeuwde banen, koud dat het was zeg ! Ik was al een paar dagen licht verkouden maar na 2 avonden buiten tennissen ging het pas echt mis. Dampo bracht verlichting.

20130320-180921.jpg

Zaterdag is normaal gesproken geen werkdag voor mij, maar voor het Martiniziekenhuis in Groningen maakte ik een uitzondering. Samen met een vrijwilligster uit het team van het ziekenhuis bemande ik tijdens de open dag een stand voor Look Good…Feel Better en hebben we veel mensen over de stichting kunnen vertellen. Uiteindelijk bezochten bijna 8000 (!) mensen de open dag.

20130320-181034.jpg

Na de lange dag in het ziekenhuis heb ik de hele avond heerlijk op een stoel in cafe Groothuis in Emmen kunnen zitten en heb ik eindelijk weer eens bij kunnen kletsen met mijn vriendin Kim. Na 16 jaar verkering is ze eind februari eindelijk met haar jeugdliefde getrouwd en in mei volgt er daarom nog een leuk feestje. Ik wens ze natuurlijk alle geluk van de wereld, leuk als je je vriendin zo gelukkig mag zien !

20130320-181134.jpg

Gisteren had ik nog een afspraak met de contactpersoon voor de workshops in het ziekenhuis in Deventer, wat is dat een mooi ziekenhuis zeg ! De workshops voor het Deventer ziekenhuis vinden altijd plaats in het Kenniscentrum Oncologie dat vlakbij het ziekenhuis ligt en voor mij was het de eerste keer dat ik een bezoek aan het ziekenhuis zelf bracht.

Vandaag werkte ik weer een normale dag thuis, eindelijk eens tijd om alle mails van de afgelopen 2 weken te beantwoorden en een aantal zaken te regelen waar ik nog niet aan toe gekomen was. Vanavond nog even naar het tennispark om mijn clubgenoten aan te moedigen, ik zal me zeker warm aankleden !

This entry was posted in Plog and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *