This past week…

this past week

Geïnsprireerd door alle leuke blogs die ik op internet tegenkom en na mijn bezoek aan Cynthia van Misslipgloss.nl besloot ik deze week weer eens wat leven te blazen in mijn eigen weblog. Ik geloof dat ik in 2010 voor het laatst een artikel plaatste……

De afgelopen week begon op maandagochtend met een flinke kater, niet omdat ik op zondagavond teveel wijntjes gedronken had maar door de lekke band van mijn auto… Er was geen man in huis, dus zat er niets anders op dan de ANWB in te schakelen die snel en vakkkundig mijn reservewiel plaatsten. Helaas miste ik door dit hele voorval wel het jaarlijkse kantooruitje, ik miste letterlijk de boot en omdat de treinen rondom Utrecht maandagmorgen ook niet reden was het openbaar vervoer dit keer ook geen optie.

Dinsdag was ik samen met mijn collega’s in Sneek voor een bijeenkomst van alle noordelijke workshopleiders van de Stichting Look Good…Feel Better. Een erg fijne en waardevolle bijeenkomst, we hebben na de bijeenkomst met z,n allen heerlijk geluncht en bijgepraat. Op de terugweg naar huis nog snel even langs de Ikea in de stad (Groningen) gereden en een Micke ladenblok meegenomen, past precies bij m,n bureau en zo heb ik nog meer ruimte.

Woensdag lekker thuis gewerkt, ik was erg moe en had niet zoveel zin in m.n tennisles…gelukkig heb ik een leuke tennisleraar en daarom ging ik toch ! Uiteindelijk toch lekker getraind en een paar leuke ballen geslagen.

Ook op donderdag nog even naar de tennisbaan geweest, volgende week speel ik een toernooi en de week erna de clubkampioenschappen dus moet ik me goed voorbereiden. Donderdagmiddag eindelijk m.n ladenblok van Ikea in elkaar gezet, de handleiding ontbrak maar gelukkig kon ik ‘m online vinden.

Het afgelopen weekend stond ook in het teken van tennis, vrijdag- en zaterdagavond m’n clubgenoten aangemoedigd tijdens de clubkampioenschappen enkel. Zaterdagavond muziek en lekkere wijn, uiteindelijk belandden we in de plaatselijke discotheek….een plek die ik een jaar of 15 voor het laatst bezocht maar ik heb me prima vermaakt.

Gisteren zouden we eigenlijk met het team van LGFB de Leontien Ladies Ride fietsen in Rotterdam, maar omdat de weersvoorspellingen zo verschrikkelijk slecht waren besloten we zaterdagmiddag toch niet te gaan…jammer maar helaas..

De komende week ligt er weer voldoende werk op me te wachten en  bovendien begint het tennistoernooi waar ik net over sprak vanavond, gaan we aanstaande donderdag BBQen bij DA Retail en moet mijn auto naar de garage…..hoop dat ik nog wat van mijn vakantiegeld overhoud !

 

This entry was posted in Plog. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *