Voetenwerk

Ik vind het altijd heerlijk om in deze tijd van het jaar mijn sandaaltjes en slippertjes weer uit de kast te kunnen halen. Mijn colllectie zomerschoenen is groter dan die voor de winter en ik kan dus lekker veel variëren. Daarbij vind ik het wel verschrikkelijk belangrijk dat mijn voeten er netjes en verzorgd uitzien, niets smeriger dan naar de voetenkaas van een ander te moeten kijken !

Zo zorg ik er altijd voor dat mijn teennagels netjes geknipt zijn en voorzie ik ze van een vrolijk kleurtje nagellak. Je teennagels mogen wat mij betreft best opvallen dus neem ik hiervoor gerust een knalkleur. Op dit moment zijn ze mooi blauw.

Ook ben ik een fervent gebruiker van voetcreme, een eeltrasp en eeltvijl en eigenlijk zou iedere vrouw deze atrributen zeker in huis moeten hebben. Met de eeltrasp verwijder je de hardnekkigste eelt van je voeten en met de eeltvijl houd ik het daarna netjes bij. De voetcreme gebruik ik het liefst ‘s avonds voor het slapengaan, ik smeer mijn voeten er royaal mee in en wordt ‘s morgens met heerlijk zachte voeten weer wakker ! In de winter doe ik dit ook vaak, en trek er dan zelfs nog vaak sokken bij aan in bed zodat de creme door de warmte extra goed in kan trekken. (niet sexy natuurlijk, je kunt ook gewoon wachten tot je wederhelft slaapt en het dan stiekem doen…)

Daarnaast scrub ik mijn voeten ook regelmatig met een speciale voetscrub, diverse merken hebben er eentje in het assortiment.Hansaplast en Scholl zijn bekende merken die een complete voetverzorgingslijn hebben, maar je vind produkten speciaal voor je voeten bijvoorbeeld ook bij de Tuinen en bij Etos van het eigen merk. De voetscrub helpt eeltvorming ook voorkomen en bovendien worden je voeten hier echt poezelig van !

Lukt het je thuis niet om je voeten helemaal zomerklaar te krijgen, maak dan een afspraak bij een pedicure bij jou in de buurt en laat je voeten lekker verwennen, een behandeling is over het algemeen helemaal niet zo verschrikkelijk duur draagt bij aan een heerlijk luxe gevoel !

This entry was posted in Beauty, Plog and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Voetenwerk

  1. Onbekend says:

    Hey! Ik heb een soort van voorstel…

    Kun je mischien een Blogpost schrijven over de trends van deze zomer?

    Xx.. R

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *