Wraps

20120720-111000.jpg

Regelmatig eten we wraps, warm of koud, maakt ons niet uit !
De wraps kun je met allerlei verschillende ingrediënten beleggen, maar een wrapje met geitenkaas is mijn favoriet.

Deze wrap eet je koud en het maken hiervan is net zo simpel als het beleggen van een boterham.
Besmeer je wrap met een lekkere hoeveelheid geitenkaas en leg er wat ijsbergsla overheen. Bestrooi met wat geroosterde pijnboompitten en eindig met een kleine lik honing uit de honingpot. Eventueel kun je de honing vervangen door balsamicodressing, ook lekker !

Als je niet van geitenkaas houdt, kun je bijvoorbeeld ook zalm, sla en roomkaas nemen. Een nog eenvoudiger wrap maken mijn kinderen: zij smeren er gewoon een dikke laag nuttela op en leggen de wrap een paar seconden in de magnetron…..

This entry was posted in Food and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *