X-mas 2012

20121216-165526.jpg

Nog heel even en dan vieren we alweer kerst ! De laatste pepernoten liggen nu bij de kassa in de supermarkt in de kortingsbakken en de kerstkransjes en het gourmetvlees vliegen de winkel alweer uit.

Ieder jaar bedenken we ons een paar weken voor kerst pas hoe we de dagen gaan doorbrengen en dit jaar was dat dus niet anders. Wij beginnen al op kerstavond, vorig jaar werden we uitgenodigd bij vrienden en hebben we de hele avond heerlijk buiten (!) gegeten en gedronken en omdat het zo gezellig was doen we dat dit jaar weer.

Sfeerlichtjes en een aantal grote vuurkorven in de tuin maken dat we al helemaal in kerstemming komen en het dobbelspel met zoldercadeautjes maakt het feest helemaal compleet. De eerste kerstdag krijgen we bij mijn ouders een heerlijk kerstmaal voorgeschoteld, mijn moeder is geen keukenprinses maar haar Duitse buurvrouw gaat haar dit jaar helpen…ik ben benieuwd ! Tweede kerstdag is dit jaar een dag zonder planning maar eigenlijk heb ik die stiekem toch al ingevuld, ik denk dat het een dag filmpjes kijken wordt en misschien haal ik nog wel een lekkere gourmetschotel voor mij en m’n lief !

Heb jij al leuke plannen voor de feestdagen ?

This entry was posted in Plog and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *